Større selskaber

Vi tilbyder i øjeblikket to escape rooms hos GetOut, hvor der i hvert rum maks kan være 5 personer i ad gangen. Hvis I er mere end 10 personer, så fortvivl ikke. Vi har også aktiviteter til større hold, hvor vi kombinere vores escape rooms med andre aktiviteter!

Pub Quiz

Hos GetOut har vi to escape rooms, hvor der i alt kan være 10 personer i gang adgangen. Hvis I er flere end 10 personer tilbyder vi vores Pub Quiz som en ekstra aktivitet. Ved Pub Quizzen får I udleveret et spørgsmålsark, samt en øl/vand billet som kan indløses ved Irish House under GetOut. Halvdelen af selskabet kan  begive sig i kast med quizzen, hvor den resterende halvdel prøver vores escape rooms. Efter 60 minutter bytter vi rundt, så alle får prøvet et rum og en quiz.

Prisen for Pub Quiz er 99 kr. pr. person inklusiv en drikkebillet, og fås i 7 forskellige kategorier. Disse kategorier er: All Round, Tøsequizzen, Drengerøvsquizzen, Sport, Oldies but Goodies, Mad og Drikke samt Geeks and Geniuis.

Pub Quizzen er en hyggelig ekstra aktivitet, som giver os mulighed for at tage større hold ind.

Walking Rally

På vores Walking Rally, skal jeres gruppe deles i mindre hold der dyster mod hinanden. Hvor i skal rundt i byen og løse forskellige opgaver der har Aalborgs seværdigheder som omdrejningspunkt.

Walking Rally koster 50 kr. pr. person, og der faktureres for min. 50 personer også selvom i er mindre antal deltagere.

Denne aktivitet er for jer der både vil bruge kroppen og hjernen, og er klar på en fed udfordring!

Udvidelser er på vej

Vi arbejder på højtryk for at udvikle flere escape games til jer. Inden længe kan I opleve Piraten, som er et mobilt escape game, og Operation Mindfall, som er et udendørs escape game. Det betyder, at inden længe vil vi kunne have hold af op til 35 personer på én gang, som prøver vores escape games.

Lyder det fedt? Så hold jer endelig opdateret her på hjemmesiden og vores sociale medier.

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os