Større selskaber

Vi tilbyder i øjeblikket tre escape rooms hos GetOut, hvor der i hvert rum kan være op til 5 personer i ad gangen. Hvis I er mere end 15 personer, så fortvivl ikke. Vi har også aktiviteter til større selskaber og hold, hvor vi kombinerer vores escape rooms med andre aktiviteter! Det kan du læse meget mere om herunder.

Pub Quiz

Hos GetOut har vi tre escape rooms, hvor der i alt kan være 15 personer i gang adgangen. Hvis I er flere end 15 personer er vores Pub Quiz en god mulighed som en ekstra aktivitet. Ved Pub Quizzen får I udleveret et spørgsmålsark, samt en øl/vand billet som kan indløses ved Irish House under GetOut. Halvdelen af selskabet kan begive sig i kast med quizzen, hvor den resterende halvdel prøver vores escape rooms. Efter 60 minutter bytter vi rundt, så alle får prøvet et rum og en quiz.

Prisen for Pub Quiz er 99 kr. pr. person inklusiv en drikkebillet, og fås i 7 forskellige kategorier. Disse kategorier er: All Round, Tøsequizzen, Drengerøvsquizzen, Sport, Oldies but Goodies, Mad og Drikke samt Geeks and Geniuis.

Pub Quizzen er en hyggelig ekstra aktivitet, hvor der er plads til en masse gode grin og snakke, mens i tester hinandens viden.

Walking Rally

På vores Walking Rally, skal jeres gruppe deles i mindre hold der dyster mod hinanden. I skal rundt i byen og løse forskellige opgaver, der har Aalborgs seværdigheder som omdrejningspunkt.

Walking Rally koster 50 kr. pr. person, og der faktureres for min. 50 personer også selvom i er et mindre antal deltagere.

Denne aktivitet er for jer, som både vil bruge kroppen og hjernen, og er klar på en fed udfordring! Walking rally kan med fordel kombineres med en tur i vores escape rooms eller Pub quiz.

Udvidelser er på vej

Vi arbejder på højtryk for at udvikle flere escape games til jer. Inden længe kan I opleve Operation Mindfall og Magic Portal, som er to udendørs escape games.

Lyder det fedt? Så hold jer endelig opdateret her på hjemmesiden og vores sociale medier.

Skal du booke tid eller har du spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular,
eller ring til os på 71 74 09 31.

Besøg vores Facebook side her.

Kontakt os