Større selskaber

Vi tilbyder i øjeblikket tre escape rooms hos GetOut, hvor der i hvert rum kan være op til 5 personer i ad gangen. Hvis I er mere end 15 personer, så fortvivl ikke. Vi har også aktiviteter til større selskaber og hold, hvor vi kombinerer vores escape rooms med andre aktiviteter! Det kan du læse meget mere om herunder.

Pub Quiz

Hos GetOut har vi tre escape rooms, hvor der i alt kan være 15 personer i gang adgangen. Hvis I er flere end 15 personer er vores Pub Quiz en god mulighed som en ekstra aktivitet. Ved Pub Quizzen får I udleveret et spørgsmålsark, samt en øl/vand billet som kan indløses ved Irish House under GetOut. Halvdelen af selskabet kan begive sig i kast med quizzen, hvor den resterende halvdel prøver vores escape rooms. Efter 60 minutter bytter vi rundt, så alle får prøvet et rum og en quiz.

Prisen for Pub Quiz er 99 kr. pr. person inklusiv en drikkebillet, og der skal betales for min. 15 personer.

Pub Quizzen er en hyggelig ekstra aktivitet, hvor der er plads til en masse gode grin og snakke, mens i tester hinandens viden.

Digital Walking Rally – Aalborg-Bandens skat

På vores Digitale Walking Rally – Aalborg-Bandens skat, skal jeres gruppe deles i mindre hold der dyster mod hinanden. I skal rundt i byen og løse forskellige opgaver ved hjælp af en app på en smartphone. Det gælder om at være kløgtig, snu og lidt hurtig, da det gælder om at løse så mange opgaver som muligt på 100 minutter.

Vi afsætter 2 timer til arrangementet, hvor I har 100 minutter til at løse spillet, og så er der 10 minutter i hver ende til en intro og afslutning.

Vores Digitale Walking Rally – Aalborg-Bandens skat koster 149 kr. pr. person. Vi har en minimumsbetaling på 8 personer på denne aktivitet.

Denne aktivitet er for jer, som både vil bruge kroppen og hjernen, og er klar på en fed udfordring! Digital Walking Rally kan med fordel kombineres med en tur i vores escape rooms eller Pub quiz.

Operation Mindfall

Vores Operation Mindfall er et udendørs escape game, hvor det gælder om at stoppe den internationale terrororganisation, SpiderTech, fra at overtage den menneskelige hjerne og dermed overtage verden. I bliver udstyret med en iPad og en kuffert, og skal nu ud på en 1,5 km rute og løse forskellige gåder og opgaver.

Vi har i øjeblikket 8 ruter, og da vi anbefaler at man maks. er 5 personer på et hold ad gangen, så kan vores Operation Mindfall rumme 40 personer.

Er I flere end det, kan vi booke nogle af vores fysiske escape rooms ind samtidig med, eller også kan I prøve kræfter med vores Digitale Walking Rally – Aalborg-bandens skat.

Operation Mindfall koster 199 kr. pr. person, og der skal afsættes 2 timer til denne oplevelse.

Skal du booke tid eller har du spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular,
eller ring til os på 71 74 09 31.

Besøg vores Facebook side her.