Hvad er et escape room?

Escape room er et mysteriespil, hvor du sammen med dit team på, skal løse en mission på 60 minutter. Hos os i Getout skal I afsløre en korrupt bogmester i “Korrupt”. Finde den største skat på de syv verdens have i “Piraten” og finde en skjult hytte i en skov med en skat i “The Cabin”

Elementer fra computerspil

Escape room er derfor en skattejagt for voksne og børn med elementer fra computerspil – in real life. Det handler om teamwork, sjov, spænding og kreativitet.

For at klare et escape room skal der bruges logik, snuhed. I skal også samarbejde, når I i fællesskab skal løse de forskellige gåder og udfordringer rummet præsenterer jer for.

Et escape room er en perfekt aktivitet for dem, der hellere vil bruge hjernen end bruge fysikken. Til dem, der elsker udfordringer eller for dem der bare gerne vil have en sjov og anderledes oplevelse. Det betyder, at escape room er perfekt til stort set alle former for arrangementer. Om det er et personale arrangement, polterabend, familietur, date, tur med vennerne eller fødselsdag, så er det altid et kæmpe hit.

Løsning af opgaver i escape room

I vil opleve at blive lukket ind i en anden verden, hvor hjernecellerne, samarbejdet og kommunikationen bliver sat på prøve.

Vores rum er tilegnet 2-5 personer. Lige nu kan I som hold prøve kræfter med enten Korrupt, The Cabin eller vores nyeste skud på stammen, Piraten.

GetOut er en unik og alternativ oplevelse, hvor I får chancen for at være kreative og have det sjovt, mens i løser de mange opgaver i fællesskab. Vores rum har til formål at bringe jer tættere sammen som en gruppe ved at teste jer på ukendt terræn, hvor samarbejde er nøglen til alt.

Så hvis I er klar til en sjov og anderledes opgave hvor spænding, overraskelser og teamwork bliver sat i højsædet, så er escape rooms den perfekte oplevelse for jer!

Én ting er helt sikkert – I skal nok få en fælles oplevelse, I vil huske!

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Besøg vores Facebook side her.

Kontakt os