Hvad er et escape room?

Escape room er et mysteriespil, hvor du sammen med dit team skal løse en mission på 60 minutter. Hos os i GetOut kan I vælge mellem tre forskellige rum. Enten kan I afsløre en korrupt borgmester i rummet “Korrupt”. I kan jagte den største skat på de syv verdens have i “Piraten”, og ellers kan I forsøge at finde frem til en skjult skat i en mystisk skov i “The Cabin”.

Elementer fra computerspil

Escape room er en skattejagt for voksne og børn med elementer fra computerspil – in real life. Det handler om teamwork, sjov, spænding og kreativitet.

For at klare et escape room skal der bruges logik og snuhed. I skal også samarbejde, når I i fællesskab skal løse de forskellige gåder og udfordringer rummet præsenterer jer for.

Et escape room er en perfekt aktivitet for dem, der hellere vil bruge hjernen end bruge fysikken. Til dem, der elsker udfordringer, eller for dem der bare gerne vil have en sjov og anderledes oplevelse. Det betyder, at escape rooms er perfekt til stort set alle former for arrangementer. Om det er et personalearrangement, polterabend, familietur, date, tur med vennerne eller fødselsdag, så er det altid et kæmpe hit.

Løsning af opgaver i et escape room

I vil opleve at blive lukket ind i en anden verden hvor hjernecellerne, samarbejdet og kommunikationen bliver sat på prøve.

Vores rum er tilegnet 2-5 personer.

GetOut er en unik og alternativ oplevelse, hvor I får chancen for at være kreative og have det sjovt samtidig med, at I løser de mange opgaver i fællesskab. Vores rum har til formål at bringe jer tættere sammen som en gruppe ved at teste jer på ukendt terræn, hvor samarbejde er nøglen til alt.

Så hvis I er klar til en sjov og anderledes opgave hvor spænding, overraskelser og teamwork bliver sat i højsædet, så er vores escape rooms den perfekte oplevelse for jer!

Én ting er helt sikkert – I skal nok få en fælles oplevelse, I vil huske!

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Besøg vores Facebook side her.