Praktisk information

Praktisk Information!

Vi har samlet denne side har vi samlet en række praktiske informationer om GetOut og vores aktiviteter, som du kan brug, inden du besøger os eller booker tid.

Hvis du er i tvivl om noget, spørgsmål eller du mangler flere praktisk information, er du altid velkommen til at få fat i os på

Telefon: 71 74 09 31 eller

Skrive en email til os: kontakt@getoutnow.dk

Besøg vores Facebook side her.

Praktisk Information

Alder

Hos os er alle velkomne. Det betyder, at vi ikke sætter krav til jeres alder, for at kunne besøge os. Vi tager imod alle aldersgrupper. Dog anbefaler vi at børn under 13 år er i følgeskab med voksne, da rummene og gådernes sværhedsgrad er designet til voksne deltagere.

Praktisk Information

Gruppestørrelse

Vores rum er designet til 2-5 personer, pr. rum. Vi har på nuværende tidspunkt tre escape rooms, og kan derfor afholde arrangementer for op til 15 personer. Er i en større gruppe, kan vi lave et skræddersyet arrangement med escape rooms kombineret med vores andre underholdende aktiviteter. Læs mere om dette under større selskaber.

Praktisk Information

Tid

I skal sætte 1,5 time til hele oplevelsen. Tiden er inkl. introduktion, efterfulgt af op til 60 min. inde i selve rummet hvor i løser gåderne, herefter er der en kort afslutning, derfor afsætter vi altid 1,5 time så vi har god tid til jeres arrangement. Det er vigtigt I kommer 5 minutter før selve spillet begynder. På den måde er I sikret at få den fulde oplevelse. Vi har typisk bookinger både før og efter jer. Det betyder også, at hvis I kommer for sent, kan vi desværre ikke give ekstra tid i den anden ende.


Praktisk Information

Instruktør

I får tilkoblet en instruktør som er ved jer gennem hele spillet. Instruktøren tager I mod jer og hjælper jer med hints gennem spillet, hvis I får brug for hjælp. Instruktøren kan følge med på overvågning og hør hvad i siger undervejs for at kunne guide jer i den rigtige retning hvis i skulle sidde fast ved en gåde i rummet.

Praktisk Information

Sprog

Vores Escape Rooms kan løses både på dansk og på engelsk. Vores instruktører har mulighed for at give introduktion, historie, hints og afslutning på engelsk, hvis der er behov for det.

Book på forhånd

Det er vigtigt I booker på en tid på forhånd, da vi skal have en instruktør klar til at tage imod jer og åbne lokalerne op. Der er kun bemanding i vores escape rooms når vi har bookinger. Skriv en e-mail eller ring til os, så vi kan booke et rum til jer. Ønsker i at booke en tid til i dag eller i morgen, så ring til os hurtigst muligt.


Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Man kan købe drikkevarer og snacks hos os.

Priser for drikkevarer og snacks:

Sodavand – 29 kr.
Vand med brus – 20 kr.
Vand uden brus – 15 kr.
Energidrik – 25 kr.
Slikposer – 20 kr.
Chips – 15 kr.
Chokoladebar – 12 kr.
Müslibar – 12 kr.

Corona retningslinjer

Som følge af myndighedernes restriktioner, er Getout ligesom de øvrige oplevelses virksomheder lukket ned til og med den 16 januar 2022. For at være med til at hjælpe med at begrænse smitten i samfundet – vi åbner op igen den 17. januar.

Vi beder alle vores gæster at være ekstra opmærksomme i denne tid. Vi kender alle nogle der er sårbare overfor covid-19 og skal derfor passe ekstra godt på hinanden. Vi følger nøje regeringens retningslinjer og juster løbende ud fra deres anbefalinger.

  • Alle gæster skal fremvise gyldigt corona pas
  • Alle gæster skal i velkomst området have mundbind eller visir på over 15 år – i selve escape roomet kan i tage det af, når i er alene
  • Alle vores instruktører har gyldigt corona pas og har mundbind eller visir på
  • Vi holder god afstand mellem alle gæstegrupper
  • Vi desinficer rummene efter hver gæstegruppe
  • Vi har maks 15 personer i lokalerne på samme tid

Har du spørgsmål til vores håndtering af corona så kontakt os endelig. Opdateret 13-01-2022

Privatliv

Privatlivs politik og cookies

Vores cookie og data politik kan du finde som pdf fil du kan downloade ved at trykke HER

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os