Praktisk information

På denne side har vi samlet en række praktiske informationer om GetOut og vores aktiviteter, som du kan læse inden du besøger os eller booker en tid.

Hvis du er i tvivl om noget, har spørgsmål eller mangler flere praktiske informationer, så er du altid velkommen til at få fat i os på

Telefon: 71 74 09 31 eller

Skrive en email til os: kontakt@getoutnow.dk

Besøg vores Facebook side her.

Praktisk Information

Alder

Hos os er alle velkomne. Det betyder, at vi ikke sætter krav til jeres alder, for at kunne besøge os. Vi tager imod alle aldersgrupper. Dog anbefaler vi, at børn under 13 år er i følgeskab med voksne, da rummene og gådernes sværhedsgrad er designet til voksne deltagere.

Praktisk Information

Gruppestørrelse

Vores rum er designet til 2-5 personer pr. rum. Vi har på nuværende tidspunkt tre escape rooms, og kan derfor afholde arrangementer for op til 15 personer. Er i en større gruppe kan vi lave et skræddersyet arrangement med escape rooms kombineret med vores andre underholdende aktiviteter. Læs mere om dette under større selskaber.

Praktisk Information

Tid

I skal afsætte 1,5 time til hele oplevelsen. Tiden er inkl. introduktion, efterfulgt af op til 60 min. inde i selve rummet hvor i løser gåderne. Til sidst er der en kort afslutning, hvorfor vi altid afsætter 1,5 time, så vi netop har god tid til jeres arrangement. Det er vigtigt I kommer 5 minutter før selve spillet begynder. På den måde er I sikret at få den fulde oplevelse. Vi har typisk bookinger både før og efter jer. Det betyder også, at hvis I kommer for sent, kan vi desværre ikke give ekstra tid i den anden ende.


Praktisk Information

Instruktør

I får tilkoblet en instruktør som er ved jer gennem hele spillet. Instruktøren tager I mod jer, og hjælper jer med hints gennem spillet, hvis I får brug for hjælp. Instruktøren kan følge med på overvågning og høre hvad i siger undervejs for at kunne guide jer i den rigtige retning, hvis i skulle sidde fast ved en gåde i rummet.

Praktisk Information

Sprog

Vores Escape Rooms kan løses både på dansk og på engelsk. Vores instruktører har mulighed for at give introduktion, historie, hints og afslutning på engelsk, hvis der er behov for det.

Book på forhånd

Det er vigtigt I booker en tid på forhånd, da vi skal have en instruktør klar til at tage imod jer og åbne lokalerne op. Der er kun bemanding i vores escape rooms når vi har bookinger. Skriv en e-mail eller ring til os, så vi kan booke et rum til jer. Ønsker I at booke en tid til i dag eller i morgen, så ring til os hurtigst muligt.


Corona retningslinjer

Vi beder alle vores gæster om at være ekstra opmærksomme i denne tid. Vi kender alle nogle der er sårbare overfor covid-19 og skal derfor passe ekstra godt på hinanden. Vi følger altid regeringens retningslinjer og juster løbende ud fra deres anbefalinger.

Har du spørgsmål til vores håndtering af corona så kontakt os endelig. Opdateret 01-11-2022

Gavekort

Ønsker du at købe et gavekort til Getout kan du gøre det ved at tage kontakt til os på mail eller tlf. 71 74 09 31, vi kan lave fysiske gavekort på vores kasse system. Eller du kan købe et online gavekort gennem vores anden virksomhed FunCenter – da Getout og FunCenter har samme ejere og samme CVR nummer gælder gavekortet købt online til begge virksomheder.

Du kan altid få pengene retur for gavekortet, bruger du ikke hele gavekortet kan du få rest beløbet udbetalt eller få et tilgodebevis. Vi har ikke udløbsdatoer på vores gavekort selvom det står på gavekortet, er det ikke noget vi hænger os i, vi vil så gerne bare have besøg af dig. Du kan læse mere her om de digitale gavekort https://funcenter.dk/gavekort/

Privatliv

Privatlivs politik og cookies

Vores cookie og data politik kan du finde som pdf fil du kan downloade ved at trykke HER

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.