Book Escape Rooms og andre aktiviteter

The Cabin

I The Cabin bliver dig og dit team taget med ind i Bloodwoodskoven, hvor legenden siger, at der gemmer sig en skjult skat et sted. Denne skat har I nu mulighed for at få fingrene i. Find din indre skattejæger frem, og saml dit bedste team. Det kræver nemlig snuhed, logik og godt teamwork, hvis I på blot 60 minutter skal finde frem til den skjulte skat.

The Cabin ligger på sværhedsgrad 5/6, og byder på mystiske og gådefulde udfordringer. Rummet er perfekt til jer der er klar på en fed udfordring!

BOOK NU

Korrupt

Borgmesteren er korrupt!

Som oppositionsparti er det jeres pligt at afsløre hende og vælte den skandaløse borgmester af pinden.

Rygterne siger, at hun har en lille sort bog liggende på kontoret, som indeholder alle hendes beskidte aftaler og svindelnumre. Det kræver stort mod og en stærk holdindsats, hvis I skal overliste den kløgtige borgmesters politiske spin af gåder og mysterier.

Kan I finde bogen, inden borgmesteren er færdig med sin store tale på Rådhuset om en time?

Korrupt ligger på sværhedsgrad 5/6, og det kræver stærk holdindsats og snilde hvis I skal nå at afsløre Borgmesteren i tide.

BOOK NU

Piraten

For flere hundrede år siden herskede fire piratkaptajner over de syv verdenshave. De plyndrede landsbyer og samlede alt det guld de kunne finde. Guldet gemte de i det store skattekister, og der var guld nok, til at gøre enhver mand uendelig rig.

Hos Piraten er missionen at åbne den store skattekiste. Piraten ligger på en sværhedsgrad 5/6, og perfekt for jer, der er klar på en anderledes escape oplevelse.

Piraten er vores nyeste escape game, og kan allerede bookes nu!

BOOK NU

Operation Mindfall

Er dig og dit team de rette til at stoppe en international terrororganisation?

Operation Mindfall er et udendørs escape game. Sammen med dit team skal I ved hjælp af en iPad og en kuffert med rekvisitter i, rundt og løse forskellige poster udendørs. Jeres mission er, at stoppe den internationale terrororganisation, SpiderTec!

Operation Mindfall kan ikke bookes endnu, men inden længe kan det. Hold dig opdateret her på hjemmesiden og på vores sociale medier.

Escape games hjemme hos DIG

Vi tilbyder et mobilt escape game, som vi kan tage med hjem til DIG.

Vi tilbyder “Boksen”, hvor temaet er Harry Potter. Missionen her er, at finde frem til Alkymisten Nicolas Flamels vises sten, inden de mister sine magiske kræfter.

Vores mobile escape game er perfekt til et personalearrangement, polterabend, fødselsdag eller andet. Vi sender en instruktør med, som sætter spillet op, og hjælper jer undervejs, hvis der er brug for det.

Vi har flere bokse vi kan tage med hjem til jer, hvis I har lyst til at dyste mod hinanden.

Sværhedsgraden ligger på 6/6.

Lyder det interessant? Så tøv ikke med at kontakte os!

BOOK NU

Pub Quiz og Walking Rally

Har I lyst til at prøve en anderledes aktivitet, tilbyder vi vores Pub Quiz og Walking Rally.

Pub Quiz:

Når du køber Pub Quizzen får du tildelt et spørgsmålsark, samt en øl/vand billet. Quizzen skal løses hos Irish House, som er placeret lige under GetOut. Her kan drikkebilletten indløses. I har 60 minutter til at svare på så mange spørgsmål I kan nå. Pub Quizzen findes i 7 forskellige kategorier, så der er noget til enhver smag.

Pub Quizzen er et rigtig sjovt tiltag, hvor man kan dyste om hvem der er de skarpeste!

Walking Rally:

Hvis I har lyst til både at træne hjernen og benene er vores Walking Rally en perfekt aktivitet! Sammen med dit team skal I rundt i Aalborg by og løse forskellige gåder og spørgsmål.

Walking Rally har et minimum på 50 personer pr. booking, og er perfekt til større hold!

BOOK NU