Book vores Escape Rooms og andre fede games

 Tag et kig herunder og se vores escape rooms og de fede muligheder vi har.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende vores escape rooms eller har brug for hjælp.

Du kan fange os på telefon: 71 74 09 31, eller

skrive  en mail til os på: kontakt@getoutnow.dk

Besøg vores Facebook her.

The Cabin

I The Cabin bliver dig og dit team taget med ind i en fortryllet skov, hvor legenden siger, at der gemmer sig en skjult skat et sted. Denne skat har I nu mulighed for at få fingrene i. Find din indre skattejæger frem, og saml dit bedste team. Det kræver nemlig snuhed, logik og godt teamwork, hvis I på blot 60 minutter skal finde frem til den skjulte skat.

The Cabin ligger på sværhedsgrad 4/6, og byder på mystiske og gådefulde udfordringer. Rummet er perfekt til jer der er klar på en fed udfordring!

Pris 199 kr. pr. person – min. betaling er for 4 personer, I kan sagtens være mindre antal – men der betales for minimum 4 personer.

Korrupt

Jeres borgmester er korrupt!

Som oppositionsparti er det jeres pligt at afsløre hende og vælte den skandaløse borgmester af pinden.

Rygterne siger, at hun har en lille sort bog liggende på kontoret, som indeholder alle hendes beskidte aftaler og svindelnumre. Det kræver stort mod og en stærk holdindsats, hvis I skal overliste den kløgtige borgmesters politiske spin af gåder og mysterier.

Kan I finde bogen, inden borgmesteren er færdig med sin store tale på Rådhuset om en time?

Korrupt ligger på sværhedsgrad 4/6, og det kræver stærk holdindsats og snilde hvis I skal nå at afsløre borgmesteren i tide.

Pris 199 kr. pr. person – min. betaling er for 4 personer, I kan sagtens være mindre antal – men der betales for minimum 4 personer.

Piraten

For flere hundrede år siden herskede fire piratkaptajner over de syv verdenshave. De plyndrede landsbyer og samlede alt det guld de kunne finde. Guldet gemte de i store skattekister, og der var guld nok til, at gøre enhver mand uendelig rig.

Hos Piraten er missionen at åbne den store skattekiste. Piraten ligger på en sværhedsgrad 6/6, og perfekt for jer, der er klar på en anderledes escape oplevelse, hvor fire gådefulde skattekister er i centrum.

Pris 199 kr. pr. person – min. betaling er for 4 personer, I kan sagtens være mindre antal – men der betales for minimum 4 personer.

Operation Mindfall

Er dig og dit team de rette til at stoppe en international terrororganisation?

Operation Mindfall er et udendørs escape game, hvor ruten går ned omkring Aalborghus Slotspark. Sammen med dit team skal I, ved hjælp af en iPad og en kuffert, rundt og løse forskellige poster udendørs. Jeres mission er, at stoppe den internationale terrororganisation, SpiderTec!

Operation Mindfall er perfekt til både større og mindre hold. I øjeblikket kan vi have 20 gæster i gang på samme tid. Spillet ideelt til alle der har mod på en anderledes escape game udfordring.

Anderledes fra de “almindelige” escape rooms er, at til dette spil afsættes 100 minutter i stedet for de normale 60 minutter.

Mindfall ligger på en sværhedsgrad 4/6.

Pris 199 kr. pr. person – min. betaling er for 4 personer, I kan sagtens være mindre antal – men betaler min for 4 personer for at det kan betale sig for os at åbne op.

Escape games hjemme hos DIG

Vi tilbyder et mobilt escape game, som vi kan tage med hjem til DIG.

Vi tilbyder “Boksen”. Missionen her er, at finde frem til Alkymisten Nicolas Flamels vises sten, inden de mister deres magiske kræfter om blot en time.

Vores mobile escape game er perfekt til et personalearrangement, polterabend, fødselsdag eller andet. Vi sender en instruktør med, som sætter spillet op, og hjælper jer undervejs, hvis der er brug for det.

Vi har flere bokse vi kan tage med hjem til jer, hvis I har lyst til at dyste mod hinanden.

Sværhedsgraden ligger på 7/6, og er vores sværeste escape game.

Lyder det interessant? Så tøv ikke med at kontakte os!

Pub Quiz og Walking Rally

Har I lyst til at prøve en anderledes aktivitet, tilbyder vi vores Pub Quiz og Walking Rally.

Pub Quiz:

Når du køber Pub Quizzen får du tildelt et spørgsmålsark, samt en øl/vand billet. Quizzen skal løses hos Irish House, som er placeret lige under GetOut. Her kan drikkebilletten også indløses. I har 60 minutter til at svare på så mange spørgsmål I kan nå.

Pub Quizzen er et rigtig sjovt tiltag, hvor man kan dyste om hvem der er de skarpeste!

Pub Quizzen kan med fordel tilkøbes som en ekstra aktivitet til vores escape rooms, eller hvis man er en del af et større selskab.

Pris 99 kr. pr. person – min. betaling er for 15 personer. I kan sagtens være mindre antal – men betaler min. for 15 personer for at det kan betale sig for os at åbne op.

Digital Walking Rally – Aalborg-Bandens skat!

Vores nyeste skud på stammen er vores digitale walking rally – Aalborg-Bandens skat! Dette er en udendørs skattejagt, hvor hele spillet foregår fra ens smartphone på en app. Spillet består af en mission og en lang række poster som I skal rundt og finde i Aalborgs gamle gader. Der er forskellige poster der kræver forskellige evner, så sørg for at samle et godt hold. I løbet af spillet vil der også opstå hemmelige poster. Disse poster opdages under bestemte omstændigheder. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på alle clues I måske får undervejs i spillet.

Vi kan have uendelige mennesker i gang på samme tid, så længe der er mindst én fra hvert hold der har en smartphone med. Derfor er Aalborg-Bandens skat en super god, sjov og udfordrende aktivitet til større hold som f.eks. firmaarrangementer.

Vi afsætter 2 timer til arrangementet, hvor I har 100 minutter til at løse spillet, og så er der 10 minutter i hver ende til en intro og afslutning.

Prisen er 149 kr. pr. person. – min. betaling for 8 personer. I kan sagtens være et mindre antal, men der skal betales for minimum 8 personer.