Pub Quizzen

Hvor mange spørgsmål inden for 12 kategorier, kan du besvare inden tiden render ud?

Kom med din familie, dine venner eller kollegaer og få endelig afgjort, hvem af jer, der har hovedet skruet allerbedst på.

Med rumpen plantet på en vore udvalgte pubs i Aalborg, kan I nyde en “kold”, mens I på 60 minutter skal besvare så mange spørgsmål, som I kan nå.

Pub-Quizzen koster 95 kr. pr. person – med i prisen hører én øl/vand pr. deltager, som udleveres på en af vores udvalgte pubs.

Priserne er inkl. moms.

All-round quizzen

Kan du slet ikke vælge mellem ovenstående? Så har vi blandet dem for dig, så du får lidt af det hele samlet i én quiz!

Tøsequizzen

Hvilket skobrand er berømt for sine røde såler? Ville du kunne genkende Hillary Clinton kun ud fra et billede af hendes mund? Og hvor kommer det klassiske citat “You can’t sit with us” fra? Hvis du kan svare på disse spørgsmål, elsker sladder, mode, tøsefilm og girls night out – så er Tøsequizzen for dig!

Drengerøvsquizzen

Kan du genkende bilmærker kun ud fra deres logo? Ved du, hvem manden bag Deadpool-kostumet er? Og kan du liste vægtklasserne indenfor boksning fra letteste til tungeste? Hvis du brænder for motorer, actionfilm og babes – så er drengequizzen vejen frem!

Sport

Ved du, hvilke klubber der løber på banen når Superclásico fløjtes i gang? Kan du svare på hvilke 4 stilarter man svømmer i en Medley? Og hvad er egentlig det maks antal point man kan score i et spil bowling? Hvis du kan svare på disse spørgsmål, ved en masse om fodbold, sportslegender og OL, så er sportsquizzen for dig!

Oldies but Goodies

Hvilken konge byggede Nyboder? Hvad var Beatles’ debutsingle? Og Hvilken type kød indgår egentlig i retten ”Benløse fugle”? Hvis du kan svare på disse spørgsmål, ved en masse om politisk historie, gode gamle Tv-programmer, samt musikalske legender – så er Oldies but Goodies en quiz for dig!

Mad og Drikke

Når en champagne er ”Brut” hvad er den så? Hvilken type skaldyr taler vi om i en Moules-Frites? Og hvilket land kommer Tzatziki egentlig fra? Hvis du er til drinks, har smagsløgene iorden, og kender til mere køkkenværktøj end brødkniven – så er mad og drikke quizzen for dig!

Geeks and Geniuses

Hvilke farver har troldmændene i Ringenes Herre? Hvad gemmer sig bag forkortelsen HDMI? Og hvad er egentlig navnet på den indiske ven i tv-serien ”Big Bang Theory”? Hvis du er til logiske- og matematiske gåder, kan nævne andre tegneseriefigurer end Anders And, og forstår dig på det periodiske system – så er Geeks and Geniuses quizzen for dig!

Booking og spørgsmål?

Kontakt os for booking og forbered jer på en times underholdende hjernegymnastik.

Kontakt os