Walking Rally

Udover vores Escape Rooms, tilbyder vi også en Walking-Rally, hvor I på en tur gennem Aalborgs mange gader skal jagte sjove facts om byen.

Walking Rally er også den perfekte konkurrence, hvis man i forskellige hold ønsker at teste hinanden på tid og kløgt. Uanset om du bor i Aalborg eller ej, vil du med garanti lære noget nyt!

Pub Quiz

Hvor mange spørgsmål inden for 12 kategorier, kan du besvare inden tiden render ud?

Kom med din familie, dine venner eller kollegaer og få endelig afgjort, hvem af jer, der har hovedet skruet allerbedst på.

Med rumpen plantet på en vore udvalgte pubs i Aalborg, kan I nyde en “kold”, mens I på 60 minutter skal besvare så mange spørgsmål, som I kan nå.

Fotosafari

Er I et stort selskab (60+) og ønsker en original oplevelse, hvor I kan konkurrere mod hinanden på kløgt og tid?

Så skal I prøve kræfter med vores nyeste skud på stammen: FotoSafari, som er en 1,5 times skattejagt gennem Aalborg Centrum, hvor vi tilpasser eventet efter jeres unikke ønsker og behov.

Selvom konkurrenceelementet vil være til stede under hele eventet, er safarien ikke en drænende sprint, hvorfor alle kan være med under dette hygsomme arrangement.

The Guessing Game

Nu kan du spille “The Guessing Game” hos GetOut, og tage spillet med hjem når jeres besøg hos os er slut!

Hvem af jer ville vinde Robinson Ekspeditionen? Hvem kunne finde på at skrive en kogebog? Og hvem har besøgt flest lande i verden? Det og mange flere spørgsmål får i svar på, når i spiller GetOuts “The Guessing Game”!

Spillet er udviklet af- og fås kun hos GetOut!

Har du et spørgsmål?

Send dit spørgsmål via vores kontaktformular, på mail eller via Facebook. Så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os