Praktisk Info

Alder

GetOut er underholdning for voksne. Da nogle af vores sekvenser kan forekomme uhyggelige, skal du som udgangspunkt være 18+ for at deltage.
Det er muligt at tage unge med (12+), hvis de ledsages af mindst to voksne – Se mere under “Spil med børn”.

Gruppestørrelse

Vi underholder alle størrelser grupper – store som små. Vores 2 Escape Rooms er forbeholdt 2-5 personer pr. rum. Dvs. højst 10 personer på én gang. Er I flere end det, kan i med rette tage et kig på “større selskaber

Tid

Escape Games varer op til 90 minutter. Det er vigtigt, at I kommer til aftalt tid, da der ofte er bookinger før og efter jer. I kan derfor heller ikke få ekstra tid, hvis I kommer for sent.


Firmaarrangementer

GetOut er velegnet som teambuilding-aktivitet, da samarbejde er et nøgleord for alle vores events. Derfor er GetOut også perfekt til firmaarrangementer, hvis I skal have rystet kollegerne sammen. Læs mere under: Større selskaber

Spil med børn

GetOut er hovedsageligt forbeholdt voksne (18+) og ikke børn. Er I en gruppe som inkluderer børn (12+), finder vi en løsning, hvis I blot sender os en mail forinden. Det er dog et krav, at børn under 18 år ledsages af mindst 2 voksne.

Spil uden booking?

Det er muligt at spille uden booking. I vores åbningstider er vi som regel i lokalerne på Østerågade 25. Vi garanterer dog ikke, at der er en ledig tid, hvis I kommer uanmeldt. Så vi foreslår, at I booker hjemmefra. Se Priser/Booking.


Vi tillader os at afvise personer, der er under indflydelse af alkohol eller andre rusmidler – uden refusion.

Skal I eks. holde polterabend? Så kontakt os via mail, så vi kan planlægge jeres første stop på dagen i GetOut. Vi åbner nemlig gerne dørene om formiddagen i weekenden, hvis I ønsker.

Vi er ikke i lokalerne hver dag, hvis der ikke er bookinger.

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular, på mail eller via Facebook. Så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os