Praktisk info

Alder

Hos os er alle velkomne. Det betyder, at vi ikke sætter krav til jeres alder, for at kunne besøge os. Vi tager imod alle aldersgrupper. Dog anbefaler vi at børn under 13 år er i følgeskab med voksne, da rummene og gådernes sværhedsgrad er designet til voksne deltagere.

Gruppestørrelse

Vores rum er designet til 2-5 personer, pr. rum. Vi har på nuværende tidspunkt tre escape rooms, og kan derfor afholde arrangementer for op til 15 personer. Er i en større gruppe, kan vi lave et skræddersyet arrangement med escape rooms kombineret med vores andre underholdende aktiviteter. Læs mere om dette under større selskaber.

Tid

I skal sætte 1,5 time til hele oplevelsen. Tiden er inkl. introduktion, efterfulgt af op til 60 min. inde i selve rummet hvor i løser gåderne, herefter er der en kort afslutning, derfor afsætter vi altid 1,5 time så vi har god tid til jeres arrangement. Det er vigtigt I kommer 5 minutter før selve spillet begynder. På den måde er I sikret at få den fulde oplevelse. Vi har typisk bookinger både før og efter jer. Det betyder også, at hvis I kommer for sent, kan vi desværre ikke give ekstra tid i den anden ende.


Instruktør

I får tilkoblet en instruktør som er ved jer gennem hele spillet. Instruktøren tager I mod jer og hjælper jer med hints gennem spillet, hvis I får brug for hjælp. Instruktøren kan følge med på overvågning og hør hvad i siger undervejs for at kunne guide jer i den rigtige retning hvis i skulle sidde fast ved en gåde i rummet.

Sprog

Vores Escape Rooms kan løses både på dansk og på engelsk. Vores instruktører har mulighed for at give introduktion, historie, hints og afslutning på engelsk, hvis der er behov for det.

Book på forhånd

Det er vigtigt I booker på en tid på forhånd, da vi skal have en instruktør klar til at tage imod jer og åbne lokalerne op. Der er kun bemanding i vores escape rooms når vi har bookinger. Skriv en e-mail eller ring til os, så vi kan booke et rum til jer. Ønsker i at booke en tid til i dag eller i morgen, så ring til os hurtigst muligt.


Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Man kan købe drikkevarer og snacks hos os.

Priser for drikkevarer og snacks:

Sodavand – 29 kr.
Vand med brus – 20 kr.
Vand uden brus – 15 kr.
Energidrik – 25 kr.
Slikposer – 20 kr.
Chips – 15 kr.
Chokoladebar – 12 kr.
Müslibar – 12 kr.

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os