Praktisk info

Alder

Hos os er alle velkomne. Det betyder, at man ikke behøver være fyldt et specielt antal år, for at kunne besøge os. Vi tager imod alle aldersgrupper.

Gruppestørrelse

Vores rum er designet til 2-5 personer, men i og med vi har to rum til 5 personer og vi snart får to mobile escape games, hvor der er plads til i alt 15 personer, har vi god mulighed for at tage større hold ind. Læs mere om dette under større selskaber.

Tid

I skal gerne sætte 1,5 time af til at prøve vores rum. Dette indebærer introduktion, selve spillet samt en afslutning. Inde i selve rummet har I 60 minutter til at løse mysteriet. Det er vigtigt I kommer 15 minutter før selve spillet begynder. På den måde er I sikret at få den fulde oplevelse. Vi har typisk bookinger både før og efter jer. Det betyder også, at hvis I kommer for sent, kan vi desværre ikke give ekstra tid i den anden ende.


Instruktør

I får tilkoblet en instruktør som er ved jer gennem hele spillet. Instruktøren tager I mod jer og hjælper jer med hints gennem spillet, hvis I får brug for hjælp.

Sprog

Vores Escape Rooms kan løses både på dansk og på engelsk. Vores instruktører har mulighed for at oversætte introduktion, historie, hints og afslutning til engelsk, hvis der er behov for det.

Book på forhånd

Det er vigtigt I booker på forhånd, da vi skal have en instruktør klar til at tage imod jer. Derfor kan vi ikke garantere jer, at der er et ledigt rum, hvis I møder op hos os direkte. Skriv eller ring derfor til os på forhånd, så vi kan booke et rum til jer.

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os