Om os

Hvem er vi?

GetOut er i korte træk voksenleg, konkurrencer og teambuilding på alle planer. Oplev gådefuld mysterieopklaring i vores autentiske lokaler, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. Med afsæt i de historiske rammer har GetOut skabt Aalborgs første Escape Game. Konceptet stammer fra Japan og er på få år blevet ekstremt populært, og findes nu i næsten alle storbyer i den vestlige verden.

Escape Games er en skattejagt for voksne med elementer fra computerspil – in real life. Det handler om teamwork, sjov, spænding og kreativitet.

Vores rum er tilegnet 2-5 personer, og lige nu kan I som hold prøve kræfter med enten Korrupt eller The Cabin. Inden længe indtager Piraten og Boksen GetOut, hvor I har mulighed for at blive yderligere udfordret.

GetOut er en unik og alternativ oplevelse, hvor I får chancen for at være kreative og have det sjovt, mens i løser de mange opgaver i fællesskab. Vores rum har til formål at bringe jer tættere sammen som en gruppe ved at teste jer på ukendt terræn, hvor samarbejde er nøglen til alt.

Én ting er helt sikkert – I skal nok få en fælles oplevelse, I vil huske!

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os