GetOut Aalborg

GetOut er i korte træk voksen-leg, konkurrencer og teambuilding på alle planer.

Oplev gådefuld mysterieopklaring i vores autentiske lokaler, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. Med afsæt i de historiske rammer, har GetOut skabt Aalborgs første Escape Game eller udbryderspil, som er den danske betegnelse. Konceptet stammer fra Japan og er på få år blevet ekstremt populært og findes nu i næsten alle storbyer i den vestlige verden.

Escape Games er en skattejagt for voksne med elementer fra computerspil – in-real-life. Det handler om teamwork, sjov, spænding og kreativitet.

Vores rum er tilegnet 2-5 personer, og lige nu kan I som hold prøve kræfter med enten: Korrupt eller The Cabin.

Konceptet handler om, at I inden for 60 minutter skal løse mysteriet ved hjælp af de ledetråde, gåder og nøgler, der er skjult i rummet.

Fordi vi brænder for undeholdning har vi valgt at udvide konceptet og udviklet andre typer af voksenleg, så vi kan skabe underholdning for både store og små selskaber.

I dag indeholder GetOut, foruden vores Escape Games, alt fra PubQuiz, FotoSafari og Walking-Rally til skræddersyede Team Events, der kan tilpasses jeres særlige ønsker, budget og størrelse.


GetOut er mindst halvanden times god underholdning velegnet til venner, familier, par og til en sjov teambuildingsaktivitet med kollegaerne, hvor vi nok skal sørge for, at alle får aktiveret både hjerne og krop.

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular, på mail eller via Facebook. Så finder vi sammen en løsning.

Kontakt os