Hvad er et Escape Room?

Escape Rooms

Et Escape Room er et mysteriespil, hvor du sammen med dit team på 2-5 personer, skal løse en overordnet problemstilling på 60 minutter.

For at klare et Escape Room skal der bruges logik, snuhed og ikke mindst samarbejde, når I i fællesskab skal løse de forskellige gåder og udfordringer rummet præsenterer jer for.

Et Escape Room er en perfekt aktivitet for dem der hellere vil bruge hjernen end bruge fysikken, dem der elsker udfordringer eller dem der bare gerne vil have en sjov og anderledes oplevelse. Det betyder, at Escape Rooms er perfekt til stort selv alle former for arrangementer. Om det er et personalearrangement, polterabend, familietur, date, vennetur eller fødselsdag, så er et Escape Room altid et kæmpe hit.

I vil opleve at blive lukket ind i en anden verden, hvor hjernecellerne, samarbejdet og kommunikationen bliver sat på prøve.

Så hvis I er klar til en sjov og anderledes oplevelse hvor spænding, overraskelser og teamwork er sat i højsædet, så er Escape Rooms den perfekte oplevelse for jer!

Booking eller spørgsmål?

Send dit ønske via vores kontaktformular
eller ring for booking på 71 74 09 31.

Kontakt os